Android TV box

De beste Android TV box van 2021

Ben jij op zoek naar een Android TV box? Je (waarschijnlijk) lange zoektocht komt hier dan eindelijk tot een einde! Bij www.boji.nl is de nieuwe Nintai Ematic Pro X Android TV box eindelijk gelanceerd. Deze krachtpatser is voorzien van officiële Google licentie en draait tevens op de officiële AndroidTV. Dit betekent dat jij zorgeloos al jouw favoriete series en films in de beste kwaliteit kan ervaren. Met 4K beeldresolutie en Dolby Digital 5.1 haal jij een heus entertainment systeem in huis. Deze box is voor iedereen die houdt van Netflix, Twitch, Videoland, Youtube of andere streamingplatformen.

Wat is een Android TV box eigenlijk?

Een Android TV box is een kleine mediaspeler die je via een HDMI-kabel aan een TV of monitor kan verbinden. Het is een betaalbaar alternatief voor een SMART-TV. Met een Android TV box kan je dus van jouw oude TV of monitor een heuse SMART-TV maken. Met zo’n mediaspeler kan je vervolgens via de Google Play Store jouw favoriete apps downloaden. Je heb dus al jouw favoriete apps op één centrale plek! Wist je trouwens dat je met ee

Waarom de Nintai Ematic Pro x?

Naast het feit dat de Nintai Ematic Pro X is voorzien van officiële Google en AndroidTV licenties – die de meeste boxjes niet hebben – is deze box “gewoon” uitgerust met een ethernet aansluiting. Dat wil zeggen dat je deze aan kunt sluiten met een internet kabel. Hierdoor heb je altijd goede verbinding met het internet. Daarnaast is deze mediaspeler uitgerust met een Mirco SD ingang. Hierdoor kun je het geheugen van 8GB prima uitbreiden. Als je hier nu nog steeds niet overtuigd door bent komen we met nog iets: de ingebouwde Chromecast. De Nintai Ematic Pro X is naast een mediaspeler ook een castingdevice. Je kunt zoals je gewend bent gewoon via je telefoon foto’s en films afspelen via de Chromecast. Dit komt omdat deze box voorzien is van de officiële Google licentie. Deze specificaties zijn in combinatie met de prijs een uitstekende combinatie voor elke liefhebber.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »